drilling

crushing

screeening

Montim dhe Instalim

Montimi dhe instalimi, riparimi dhe mirmbajtja e makinerive te guroreve dhe minierave, si dhe kryerja e sherbimeve te ndryshme inxhinieriko – mekanike.

Import – Eksport

Import – Eksport, te makinerive dhe pajisjeve qe perdoren per guroret dhe minierat, per fushen inxhinierike e mekanike.

Sonda dhe Pajisje te tjera

Sonda dhe pajisje te cdo lloj per punimet, shpimeve e kerkimeve gjeodezike e gjeologjike. Pjese kembimi te cdo tipi per makineri apo cdo lloj materiali tjeter qe perdoret per guroret dhe minierat.

DCS ESHTE DISTRIBUTORI ZYRTAR I KOMPANIVE

 

Kompanite e meposhtme jane lider boterore ne industrine e rende minerare, perpunimit dhe punimit te shkembinjve, prodhimin e pjeseve e makinerive te ndryshme qe nevojiten per keto procese.

DCS eshte ne partneritet me keto kompani dhe eshte distributori i tyre zyrtar dhe i vetem per Shqiperi dhe Kosove.

 

KUSH JEMI

LIDER TE INXHINIERISE MINERARE E JO VETEM

Kompania jonë eshte e vetmja ne llojin e saj, ne Shqiperi qe, përfaqëson SANDVIK liderin e prodhimit boterore te celikut. Në makineritë dhe mjetet e shpimit, makineritë e palëvizshme dhe të lëvizshme për miniera dhe gurore.

LEXO ME SHUME PER NE

+120

PROJEKTE TE PERFUNDUARA NDER VITE

+125

MAKINERI DHE PJESE

+20

Punonjes Te Perkushtuar

ME NJE EKSPERIENCE DISA VJECARE NE KETE INDUSTRI

Kompania synon të ofrojë zgjidhje të plota në fushën e mjeteve minerare dhe të pajisjeve të ndërtimit, ndërsa në të njëjtën kohë siguron një politikë për nevojat e bleresve per pjese nderimi dhe gjithashtu per paisje te renda, duke ja ofruar ato ne nje kohe shume te shpejte.

JEMI PRANE JUSH PER TIU NDIHMUAR E CDO PROJEKT 

DCS kompania e vetme distributore e gjigantit SANDVIK vjen prane jush me konsulences, sherbimin dhe paisjet me cilesore dhe profesionale te viteve te fundit ne industrine e rende minerare dhe jo vetem.

Mjetet dhe pjeset qe ne tregetojme jane krejtesishte autentike dhe origjinale te SANDVIK cka ofrojne cilesine maksimale dhe rezistence per nje kohe te gjate.

Na Kontaktoni
Kontakt

Per cdo pyetje mund te na kontaktoni ne formen me poshte

Jemi gjithmone prane jush per te ofruar cilesine dhe kujdesin maksimal.

Kontakt