DISA NGA SHERBIMET KRYESORE QE DCS OFRON

DCS vjen prane tregut Shqiptar dhe Kosovar duke iu ofruar kompanive ne industrine e rende konsulenc dhe projektim te mirfillte inxhinierik per vepra te llojeve te ndryshme qe ato planifikojne te kryejn. 

Kete e arrijme nepermjet stafit tone te mirekualifikuar dhe me nje pervoje disa vjecare ne kete industri per te cilen e kane sprovuar veten me disa projekte te rendesive te ndryshme te zhvilluara ne shqiperi dhe jo vetem 

Kontakto

DCS ofron nje game te gjere produktesh dhe makinerish per industrine e rende minerare, ndertimit te veprave publike e private etj. 

Te gjitha keto produkte jane te nje cilesie maksimale, e cila garantohet me ane te bashkepunimit te drejteperdrejte qe DCS ka me disa kompani te mirenjohura nderkombetare e te cilat kane pervoje shume te gjate ne prodhimin dhe dizenjimin e produkteve te reja per kete industri. 

Listen e bashkepuntoreve mund ta gjeni ne faqen tone te pare ndersa listen e produkteve qe ne ofrojme mund ta gjeni ne faqen “Produkte”.

Produkte dhe Makineri

DCS gjithashtu ofron dhe nje sherbim te shumekerkuar per komapnite e industrise se rende Shqiptare, ate te servisit profesional per makineri e produkte te cilat ato kane ne perdorim e qe mund ti kene. 

Servisi ofrohet nga staf i kualifikuar e me pervoje, nga ekspert vendas e te huaj te cilet jane te afirmuar ne kete fushe. 

Na kontaktoni per me shume

“Ofrojme per ju cilesine maksimale, me cmimin me te mire ne treg”