DCS ofron per tregun Shqiptar dhe Kosovar produkte te celikut me ane te nje partneriteti produktiv me gjigantin Turk Sezgin Çelik. Keto produkte jane te nje cilesie maksimale dhe mund te perdoren ne industrine e rende minerare si dhe gjithashtu ne fusha te tjera ne industrine e rende.

Kontakto