Fusha e Veprimtarise

Një histori e vogël e rrugëtimit tonë

Kush është DCS

Shoqëria DCS sh.p.k është një kompani private, themeluar në Berat ne vitin 2012, me formë ligjore “sh.p.k.” dhe me NIPT L227010002N. Selia qendrore e shoqërise ndodhet në Berat, ndersa filiali ne Vore.

Fale cilesise se produkteve, sherbimeve dhe gadishmerise tone si, staf  kundrejt klienteve, kompania ka arritur te kete kerkesa te shumta, jo vetem ne kete zone,  por ne te gjithe Shqiperine dhe ne Kosove, ne nje kohe te shkurter.    

SANDVIK &DCS

DCS eshte kompania e vetme partnere e sandvik ne Shqiperi

Kompania jonë eshte e vetmja ne llojin e saj, ne Shqiperi qe, përfaqëson SANDVIK liderin e prodhimit boterore te celikut. Në makineritë dhe mjetet e shpimit, makineritë e palëvizshme dhe të lëvizshme për miniera dhe gurore.