Pjese shtese per punime te ndryshme

GRILGIRCO

Rrjetë katrore, e bashkëstrukturuar nga telat e çelikut të tensionit të lartë, duke siguruar një përzierje të rregullt.

PLANDUR

Rrjetë katrore, e bashkëstrukturuar nga telat specialë të çelikut (MARTIN) për të mbështetur goditjet e forta. E përthyer në formë të rregullt.

PLANGIRCO

Përdorimi i PLANGIRCO FLAT TOP mundëson midis 25 % dhe 35 % përmirësim në jetëgjatësinë e ekranit në krahasim me një ekran të thjeshtë të përthyer

RECTANGULAR MESH

Këto përdoren për të përmirësuar rrjedhjen në ekranet ku sipërfaqja efektive është e pamjaftueshme ose në mënyrë që të zvogëlojë rrezikun e bllokimit dhe të ndalimit. Ka disa lloje të rrjetave drejtkëndore. Gjatësia e tyre ndryshon nga 1,5 deri në 50 herë (ose më shumë) nga gjerësia e rrjetës.

WELDED MESH

Këto ekrane mund të prodhohen me një përzierje katrore ose drejtkëndore me përbërje çeliku të veçantë anti-abraziv nga përmasa 50 mm në lartësi.

ONDAP GOMME T

Ky ekran, i kopjuar nga shumë të tjerë, por që nuk rivalizohet kurrë, eliminon lidhjen (elementët e ngecur në rrejtë) dhe bllokimin (pjesëza të vogla që shkojnë drejt sipërfaqes ndarëse)

MIXTE GOMME

Alternimi i telave të përthyer dhe të drejtë lehtëson zhbllokimin dhe zbritjen, ndërsa ruan një nivel të lartë strukture dhe përmban nivele spiërfaqësore rezistente.

ZIGZAG MESH

Ky ekran prodhon rezultate të shkëlqyera kur përballet me bllokim të rëndë. Mungesa e çdo lloj kontakti midis kabllove parandalon grumbullimin ne masë të materialeve.

Polyurethane and rubber screening media

Përdoren në përgjithësi kur nivelet e abrazionit janë shumë të larta dhe kur një rëndësi i veçantë i është bashkangjitur jetëgjatësisë së produktit. Uzina jonë e poliuretanit është e pajisur me mjediset më moderne të prodhimit dhe përdor polimerët më të mirë në mënyrë që të sigurojë shërbim afatgjatë dhe produkte me performancë të lartë.

Polymixte Cloths

Zona e madhe, e hapur në këtë sistem rrit efikasitetin (e krahasueshme me përzierjen e çelikut)duke siguruar nivele të rezistencës së veshjes pranë atyre që gjenden me ekrane poliuretani.

Wedge wire screens

Të bëra me tela të stampuar me lak dhe me stampim të ngjeshur (variacioni në formë V-je), ato shërbejnë për procesin e heqjes së ujit, tharjes dhe filtrimit.

Rubber Profile

Aksesorët e fortësisë NBR 60° Shore që ndërtojn mes rrjetës dhe grrilës së ekranit. Ato arrijnë tensionim më të mirë, ndërsa zgjasin jetëgjatësinë.

Fan Spray Nozzles

Ndërtuar nga poliuretani, ato sigurojnë ujitje uniforme të materialeve në sipërfaqen e ekranit.